Dakkapelreiniging
Duin- en Bollenstreek.

Offerte aanvragen Bel: 071 202 1001

Veilige uitvoering met behulp van de beste materialen.

Grondige reiniging van uw dakkapel v.a. €149,95

Met behulp van de juiste reinigingsmaterialen zijn zelfs dakkapellen met zeer hardnekkige vervuiling en algen goed te schoon te krijgen. Om snelle terugroei van algen en vuilaanhechting te voorkomen kan (optioneel) het kunststof of trespa water- en vuil afstotend worden gemaakt. Neem vrijblijvend contact op.

Dakkapel periodiek laten reinigen

Jaarlijks uw dakkapel schoon? Periodiek schoon laten maken zal er voor zorgen dat uw dakkapel veel langer mooi blijft en de schilder minder vaak langs hoeft te komen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kunststof en Trespa® conserveren

Laat uw kunststof dakkapel na het reinigen conserveren, dan zult u het gereinigde oppervlak jarenlang zien sprankelen. Deze behandeling wordt ook wel ‘coaten‘, ‘impregneren’ of ‘in de was zetten‘ genoemd. Andere schoonmaakbedrijven die een wax behandeling aanbieden bij dakkapel reiniging van slechts een paar euro stellen u teleur. Het effect van zo’n dergelijke wax behandeling is na drie maanden al weer verdwenen. Met onze duurzame bescherming tegen algen, groene aanslag en verwering blijft deze veel langer (3 tot 4 jaar) mooi. Neem contact op.

De juiste reinigingsmiddelen

Naspoelen met kalkvrij ‘osmosewater’ zorgt er voor dat het gereinigde oppervlak langer schoon blijft. Kalk- en zeepresten kunnen anders namelijk zorgen voor snelle herbevuiling van uw dakkapel.

Veilig het dak op

Noort is gecertificeerd voor veilig werken op schuine daken. Een dakkapelreiniging wordt met professionele veiligheidsuitrusting en valbeveiliging uitgevoerd. Dit maakt goede en veilige werkpositionering mogelijk. Deze klimtechniek is ook bekend onder de naam ‘abseilen’. Alle oppervlakken kunnen goed worden bereikt en secuur schoon worden gemaakt.

Waarom voor Noort kiezen

Het toepassen van de meest effectieve methode en reinigingsmiddelen zorgt voor het best mogelijke resultaat. Niet iedere glazenwasser is bedreven in specialistische reiniging of in werken op hoogte. Laat glazenwasserij Noort uw dakkapel reinigen, dan zult u het niet betreuren.

Sinds 1967

Met een bedrijfshistorie sinds 1967 heeft Noort ruime ervaring op het gebied van professionele schoonmaak en specialistische reinigingsdiensten.

Specialist in werken op hoogte


Telescopisch reinigen

Met het telewash-systeem, ook wel Tuckerpole genoemd, reinigen we sinds 2005 vele soorten oppervlakken zoals ramen, gevels, houtwerk.

Rope Access

Met professionele abseil-uitrusting en valbeveiliging het dak op. Hiermee is Noort sinds 2019 in het bijzonder onderscheidend van vele andere in de schoonmaakbranche.

Hoogwerker

Noort is sinds 2007 met inzet van hoogwerkers ramen gaan wassen. Dus zoekt u een glazenwasser met hoogwerker? Of wilt u een dak of gevel laten reinigen?

Projectvoorbeelden

Grondige reiniging

Naspoelen met osmosewater
voor vlekvrije opdroging

Conserveren

Optionele werkzaamheden voor langdurig water- en vuilafstotend resultaat

Gevelonderhoud dakkapel

Verweerd Trespa reinigen

Dakkapel reiniging

Kunststof dakkapel reinigen

Dakkapelreiniging

Veilig en effectief,
met behulp van klimuitrusting

Opgetrokken gevel

Grondige reiniging

Klantenreviews

Voordelen

Een vast aanspreekpunt

Kiest u voor Noort, dan kiest u voor Edwin Noort en niet, zoals bij grotere bedrijven, wisselend personeel.

Goed gereedschap

Degelijke en professionele tools voor een efficiente, gezonde werkmethode.

Verantwoord en milieubewust

Noort is zeer vooruitstrevend op het gebied van verantwoord, milieubewust en gezond werken.

Heldere facturatie

Achteraf betalen via een factuur per email. Geen vage contante betalingen en geschreven bonnetjes!

Benieuwd naar de prijs?

Vraag geheel vrijblijvend uw offerte of prijsopgaaf aan. Wij maken graag een passende oplossing dat voor u en uw woning of pand geschikt is.

Contact opnemen

De Hooge krocht 133, 2201 TS, Noordwijk

071-2021001

Het bericht is verstuurd. Bedankt!