Gevelreiniging

Offerte aanvragen Bel: 071 202 1001

Gevelonderhoud

Uw gevel laten reinigen of onderhouden?

Na verloop van tijd worden gevels van woningen en gebouwen vaak vuil. Groene aanslag, het weer, grijskleurige schimmels en mossen zijn de oorzaak. Met een gevelreiniging verwijderen we aanslag en vervuiling van uw gevel. Schoonmaakbedrijf Noort kunt u inschakelen voor de reiniging van gevelstenen, Trespa en kunststof gevelbeplating, damwanden, sandwich panelen, kunststof kozijnen, stucwerk, houtwerk. U kunt de gevelreiniging laten uitvoeren door Noort in Noordwijk, Katwijk, Sassenheim, Lisse, Rijnsburg, Oegstgeest, Voorhout, Noordwijkerhout, Hillegom e.o.

De juiste gevelreinigingsmethode

Schoonmaakbedrijf Noort werkt met betaalbare, efficiënte reinigingsapparatuur voor specifieke doeleinden. Naast het bezit van de benodigde kennis is Noort bedreven in specialistische reiniging op grote hoogte en moeilijk bereikbare plaatsen.

Offerte op maat

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor gevelreiniging. We nemen het werk graag ter plaatse bij u op. Een teststukje zal duidelijkheid geven over de methode, de prijs, en het te verwachten resultaat.

Professionele aanpak en materialen

Ladders, abseil-uitrusting, valbeveiliging, hogedrukreiniger, softwash-systeem, pesoonlijke beschermingsmiddelen... Noort heeft alles wat nodig is om de klus goed en veilig uit te voeren.

Softwash en hogedrukreiniging

Op het gebied van gevelreiniging zijn softwash en hogedruk reiniging dé methodes die tegenwoordig het meest worden gebruikt. Mossen, algen of grijze vervuiling verwijderen? Met softwash en/of hogedrukreiniging bieden wij de oplossing. Softwash is een methode met zeer groot reinigend vermogen en is ook geschikt voor kwetsbare geveloppervlakken. Het werkt zeer goed bij hardnekkige groene aanslag, algen, mossen, schimmels. Met hogedrukreiniging of softwash (of een combinatie hier van) wordt het grondig verwijderd.

Gevelstenen weer helder van kleur

In Rijnsburg hebben we deze buitenmuur, een bakstenen gevel, grondig gereinigd. Het reusultaat is vebluffend mooi. Een professioneel gevelreinigingsmiddel is ingezet voor langduring schoon resultaat. "Schitterend gereinigd" aldus de klant. Zie foto.

Hoe we werken

Met professionele materialen en de juiste kennis wordt het beste resultaat behaald. De gevelreinigingsmethode is gebaseerd op de werking van een chemisch middel en water onder lage of hoge druk. Na een inwerktijd wordt het vuil verwijderd met water. Dit gebeurt bij gevelbeplating meestal onder lage druk. Bij een stenen muur van goede kwaliteit kan dit met gepaste hoge druk worden gedaan. We werken met elektrische hogedrukreinigers en lagedruk-systeem vanuit onze bedrijfsbus. Na dat het reinigingsmiddel grondig is afgespoeld blijft er een perfect schoon oppervlak achter. U wilt natuurlijk dat het langdurig schoon blijft. Daar zorgen we graag voor.

Gevelbeplating weer als nieuw

Verweerd en vergrijsd Trespa laten reinigen? Noort maakt uw gevelbeplating weer als nieuw! Met onze reinigingsmethode reinigen we Trespa grondig en krijgt het de originele kleur weer terug.

Softwash voordelen en milieu

Softwash heeft een aantal voordelen in vergelijking met hogedruk reiniging. Het resultaat blijft twee tot zes keer langer zichtbaar. Hogedruk reinigen is eigenlijk alleen het optisch verwijderen van het vuil. De oorzaak blijft diep in de poriën van het oppervlak achter. Met softwash wordt vervuiling wel compleet aangepakt. Softwash bestaat uit biologisch afbreekbare producten. Verdund met water zijn ze na 20 dagen niet meer actief of milieubelastend.

Tips

Gevelreiniging zelf doen? U kunt zelf een gevel reinigen. Met schoonmaakazijn of dikke bleek met water zou u de vervuiling van de gevel kunnen verwijderen. Let wel op, mix niet zomaar reinigingsmiddelen, dit is gevaarlijk. Een onjuiste dosering is schadelijk voor de gevel of behaalt geen netjes resultaat. Enkel afspuiten met een hogedrukeiniger laat algen snel weer terug groeien. Een groene aanslagreiniger kan schadelijk zijn voor gezondheid en milieu.

Specialist in werken op hoogte


Telescopisch reinigen

Een telewash-systeem kan uistekend worden gebruikt voor gevelreiniging. Dit systeem gebruiken we sinds 2005 en hiermee reinigen we vele soorten oppervlakken.

Rope Access

Gevelreining met professionele abseil-uitrusting en valbeveiliging? Hiermee is Noort sinds 2019 in het bijzonder onderscheidend van vele andere in de schoonmaakbranche.

Hoogwerker

Sinds 2007 werken we ook met hoogwerkers. De hoogwerker kan voor verschillende werkzaamheden worden ingezet. Gevelreiniging/impregeneren op grote hoogte? geen probleem.

Projectvoorbeelden

  • Alle
  • Glas
  • Gevel
  • Speciaal

Dakreiniging

Leisteen pannen

Leien dak ontmossen

Oppervlaktereiniger met gepaste waterdruk

reiniging met hoogwerker

Hoogwerker

Glazenwassen voor V.V.E.

dakkapelreiniging, klimuitrusting

Dakkapelreiniging

Veilig en effectief

dakpannen reinigen

Dakreiniging

Oud hollandse dakpannen

Bakstenen reinigen

Algen, mossen en korstmossen verwijderen m.b.v. softwash

Houtwerk reinigen

Boeidelen, rabatdelen, kozijnen, goten

muur laten reinigen

Gevelreiniging

Gevelstenen muur ontmossen m.b.v. hogedrukreiniging

Zonnepaneel reiniging

In en rond de bollenstreek

Klantenreviews

Voordelen

Een vast aanspreekpunt

Kiest u voor Noort, dan kiest u voor Edwin Noort en niet, zoals bij grotere bedrijven, onervaren personeel.

Goed gereedschap

Degelijke en professionele tools voor een efficiente, gezonde werkmethode.

Verantwoord en milieubewust

Noort is zeer vooruitstrevend op het gebied van verantwoord, milieubewust en gezond werken.

Heldere facturatie

Achteraf betalen via een factuur per email. Geen vage contante betalingen en geschreven bonnetjes!

Benieuwd naar de prijs voor gevelreiniging?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bij gevelreiniging komen wij graag eerst langs om het probleem met de gevel te bekijken. Daarna maken we graag een passende oplossing dat voor u en de gevel geschikt is.

Contact opnemen

De Hooge krocht 133, 2201 TS, Noordwijk

071-2021001

Bedankt voor het bericht. Het bericht is verstuurd.